EXCLUSIV. PSD s-a lepădat de Bădălău

Baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, a primit ieri o lovitură incredibilă din partea conducerii PSD, dar și a unor apropiați de ai săi.

Conducerea PSD, adică Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Sorin Grindeanu și  Gabriela Firea, a avut ieri, la Comana, o întâlnirea cu primarii PSD din județul Giurgiu și cu cei doi deputați PSD Marian Mina și Elena Dinu.

Scopul acestei întâlniri a fost să-l susțină și să-l confirme pe Marian Mina, finul lui Bădălău, la șefia organizației PSD Giurgiu.

Însă, întâlnirea s-a încheiat cu mesaj foarte clar, dar surprinzător, al celor patru lideri PSD pentru baronul Niculae Bădălău. Potrivit informațiilor noastre, Marcel Ciolacu le-a spus celor prezenți că PSD o să-i retragă sprijinul politic lui Bădălău pe motiv că la alegerile locale de anul trecut baronul giurgiuvean a jucat cu PNL împotriva PSD.

Mai mult, liderul PSD a anunțat că va demara procedurile parlamentare pentru debarcarea lui Bădălău de la Curtea de Conturi a României, mai exact din funcția de vice-președinte al Autorității de Audit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...