EXCLUSIV. PSD s-a lepădat de Bădălău

Baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, a primit ieri o lovitură incredibilă din partea conducerii PSD, dar și a unor apropiați de ai săi.

Conducerea PSD, adică Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Sorin Grindeanu și  Gabriela Firea, a avut ieri, la Comana, o întâlnirea cu primarii PSD din județul Giurgiu și cu cei doi deputați PSD Marian Mina și Elena Dinu.

Scopul acestei întâlniri a fost să-l susțină și să-l confirme pe Marian Mina, finul lui Bădălău, la șefia organizației PSD Giurgiu.

Însă, întâlnirea s-a încheiat cu mesaj foarte clar, dar surprinzător, al celor patru lideri PSD pentru baronul Niculae Bădălău. Potrivit informațiilor noastre, Marcel Ciolacu le-a spus celor prezenți că PSD o să-i retragă sprijinul politic lui Bădălău pe motiv că la alegerile locale de anul trecut baronul giurgiuvean a jucat cu PNL împotriva PSD.

Mai mult, liderul PSD a anunțat că va demara procedurile parlamentare pentru debarcarea lui Bădălău de la Curtea de Conturi a României, mai exact din funcția de vice-președinte al Autorității de Audit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...