EXCLUSIV: Șefa de la CNAIR, operată de urgență

Directorul uneia dintre celei mai importante companii de stat din România a ajuns la spital în urma unei fracturi la picior.

Directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Mariana Ioniță a suferit o intervenție chirurgicală în urma unui accident casnic, în care și-a fracturat piciorul. Conform informațiilor puterea.ro, directorul general al CNAIR Mariana Ioniță este internață la spitalul de urgență Floreasca. „Operația a decurs bine, pacienta urmează un tratament de recuperare acasă”, ne-au declarat surse din cadrul spitalului Floreasca.

Toate atribuțiile acesteia au fost momentan preluate de o altă persoană din cadrul companiei. De semnătura directorului general CNAIR depind proiecte majore de infrastructură din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...