EXCLUSIV Singurul lider PSD care l-a felicitat pe Ion Iliescu de ziua lui

Publicat: 03 mart. 2022, 14:15, de Puterea.ro, în Bursa Zvonurilor , ? cititori
EXCLUSIV Singurul lider PSD care l-a felicitat pe Ion Iliescu de ziua lui
ion iliescu

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, împlinește astăzi 92 de ani. Conform unor surse Puterea.ro, fostul șef de stat a primit un buchet de flori și un mesaj scris din partea președintelui PSD, Marcel Ciolacu.

Până la această oră nu a apărut niciun mesaj public prin care social-democrații să îl felicite pe Iliescu de ziua lui. Conform informațiilor Puterea.ro, majoritatea liderilor din PSD au preferat să îl felicite pe fostul șef de stat prin mesaje private, nu publice. De asemenea, președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-ar fi trimis lui Ion Iliescu un buchet de flori și un mesaj de felicitare.

Ion Iliescu nu a mai avut nicio apariție publică din anul 2017, atunci când a mers la Parchetul General, fiind citat de procurori în dosarul Revoluției. El a fost trimis în judecată în acest dosar pentru infracțiuni contra umanității. Între timp, dosarul respectiv a fost retrimis de instanța supremă Parchetului Militar pentru refacerea anchetei.

Anul trecut, de ziua sa, Ion Iliescu a transmis că nu se mai simte ca la 19 ani, însă momentan capul îl are „întreg”. Nu se știu foarte multe informații despre sănătatea fostului șef de stat. În ultimii ani el a fost internat de câteva ori. În aprilie 2019, Iliescu a fost operat de „ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă”, la Institutul C.C. Iliescu din Capitală. Fostul preşedinte a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.