Experiența unei chinezoaice care a rămas în carantină cu potențialul iubit „găsit” de mamă

Eşti la cină în casa unui potenţial iubit, nu foarte vorbăreţ, pe când autorităţile sanitare plasează în carantină cartierul până la noi ordine? Dacă da, atunci ai aceeași experiență pe care a avut-o domnișoara Wang – o chinezoaică care şi-a împărtăşit povestea inedită pe reţelele de socializare.

Potrivit AFP, China se confruntă cu mai multe focare de coronavirus cu variantele Delta şi Omicron, care, deşi foarte limitate, sunt combătute de autorităţi cu măsuri drastice. Metropola Zhengzhou (centru) se află în „ochiul furtunii”, după ce a raportat circa 100 de cazuri de COVID-19 începând de săptămâna trecută.

Unele zone ale oraşului au fost izolate miercuri, 5 ianuarie. Exact în momentul în care domnişoara Wang lua cina în casa unui tânăr, cu care mama sa îi aranjase o întâlnire. „Imediat după ce am ajuns în Zhengzhou, a apărut un focar de infecţie, iar complexul său de apartamente a fost plasat în lockdown. Nu puteam pleca din casa lui”, a declarat ea marţi pentru publicaţia chineză The Paper. Wang venise în oraş pentru săptămână cu scopul de a se întâlni cu mai mulţi potenţiali iubiţi.

Domnişoara Wang a postat pe internet filmuleţe

Pentru că îmbătrânesc, familia mea a vrut să-mi prezinte zece potenţiali parteneri. Al cincilea a vrut să-şi arate abilităţile de bucătar, aşa că m-a invitat la el acasă la cină”. Domnişoara Wang a postat pe internet filmuleţe care documentează această experienţă stânjenitoare de lockdown. În ele se poate vedea cum bărbatul găteşte pentru ea, face treburi casnice sau lucrează la calculator în timp ce Wang se odihneşte. Flacăra iubirii întârzie însă să apară, constată aceasta.

În afară de faptul că este tăcut ca un trunchi de copac, nu este rău„, a povestit ea pentru The Paper. „Chiar dacă mâncarea lui nu este foarte bună, este motivat să gătească şi asta cred că este bine”, comentează ea, fără a dezvălui vârsta, numele complet sau identitatea bărbatului.

Pe reţeaua de socializare chineză Weibo, experienţa lui Wang a avut milioane de vizualizări, însă atenţia intensă a presei a determinat-o să elimine filmuleţele de pe internet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole