UPDATE: Explozie în Nashville, în ziua de Crăciun. Poliția: A fost un act intenționat. Trei persoane rănite – FOTO

O explozie puternică s-a produs, în ziua de Crăciun, centrul orașului Nashville din statul Tennessee. Deflagrația a fost atât de puternică încât a fost resimțită de la mai mulți kilometri distanță.

UPDATE 19.30: Poliția din Nashville a anunțat că explozia a fost „un act intenționat” și anchetează incidentul din această perspectivă.

”Poliţia din Nashville, FBI şi (serviciul federal însărcinat cu controlul armamentului) ATF a deschis o anchetă cu privire la explozia unui vehicul, care a avut loc la ora (locală) 6.30 (14.30, ora României), în această dimineaţa, pe 2nd avenue”, anunţă autorităţile într-un comunicat. ”Se pare că este vorba despre un act intenţionat. Autorităţile au închis străzile în centurl oraşului din cauza anchetei”, au mai transmis autoritățile.

Presa locală scrie că până la această oră, cel puțin trei persoane au fost rănite în urma deflagrației.

———-

Poliția și pompierii au fost alertați cu privire la explozie, vineri dimineață, la ora locală 6:45.

În urma deflagrației, o clădire s-a prăbușit și mai multe au fost afectate, dar anchetatorii nu aveau încă informații cu privire la existența unor victime, scrie Tennessean.com.

Poliția a deschis o anchetă și a transmis că din primele informații, incidentul a fost legat de o mașină parcată pe stradă.

Imaginile și videoclipurile realizate în zonă au arătat flăcări și fum – care puteau fi văzute și de la mai mulți kilometri.

Explozia a determinat mai multe alarme să pornească și senzorii de incendiu din locuințele din zonă s-au declanșat.

De asemenea, imaginile arată magazinele din zonă cu vitrinele sparte și copacii carbonizați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...