Explozie urmată de incendiu într-un bloc din Galați

O explozie urmată de un incendiu s-a produs miercuri dimineața într-un apartament de la etajul al zecelea al unui bloc din Galați. Proprietarul, un bărbat de 37 de ani, s-a ales cu arsuri. Se pare că incidentul s-a produs din cauza unei acumulări de gaze.

Copilul și soția se aflau în apartament, însă nu au fost răniți. Deoarece explozia nu a fost urmată de un incendiu, pompierii au decis să nu-i evacueze pe vecini.

„Explozia a avut loc la etajul 10, în apartament. Un bărbat de 37 de ani are arsuri de gradul I, a primit îngrijiri la fața locului și nu a fost dus la spital. În apartament se mai aflau soția bărbatului și un copil, ei nu au pățit nimic. Nu au fost evacuate persoane, nu a fost afectată structura de rezistență a blocului”, a explicat Eugen Chiriță, reprezentantul ISU Galați.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. Deoarece mai multe elemente de construcție s-au desprins și au căzut lângă bloc, zona a fost izolată de pompieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...