Explozie urmată de incendiu la internatul unui liceu

O explozie urmată de un incendiu a avut loc duminică seara în internatul liceului din Calan, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Hunedoara.

Conform acestuia, detaşamentul de Pompieri Hunedoara şi PL Bretea Română s-au mobilizat urgent cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autoscară pentru intervenţii la înălţime. De asemenea, la locul indicat au ajuns  un echipaj SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanță.

„Din fericire un voluntar ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul Detaşamentului de Pompieri Hunedoara se afla în zonă în momentul producerii incidentului. Acesta a intervenit fără să stea pe gânduri, cu un stingător, reuşind să lichideze incendiul. La sosirea forţelor, camera era inundată cu fum, iar pompierii au evacuat 5 persoane din interiorul imobilului”, transmite ISU Hunedoara.

Printre persoanele evacuate s-a aflat şi proprietara imobilului care a primit asistenţă medicală din partea echipajului SAJ, deoarece a suferit un atac de panică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...