Facebook Messenger nu funcționează. România, printre multe alte țări, este afectată

Aplicația de mesagerie instant a Facebook întâmpină din nou probleme de funcționare. În această după amiază, în jurul orei 17.00, au apărut raportări din parte utilizatorilor referitoare la faptul că Messenger nu funcționează.

Valul de raportări a venit din mai multe țări, printre care Suedia, Polonia, Danemarca, SUA, Canada și România. Defecțiunea a fost raportată și de site-ul downdetector.ro, care arată că problemele continuă și la această oră.

De altfel, s-au înregistrat întreruperi și în funcționarea Instagram și Facebook. Utilizatorii nu au putut trimite mesaje nici pe Instagram.

Facebook a anunțat că are aproximativ 3,3 miliarde de utilizatori, care foloseau cel puțin unul dintre produsele sale de bază în fiecare lună, inclusiv WhatsApp, Instagram sau Messenger.

1 COMENTARIU

  1. România se așteaptă să obțină anul acesta 720 milioane de euro din vânzarea licențelor 5G
    Veniturile generate la bugetul de stat prin vânzarea întregului spectru de frecvențe 5G ar putea depăși „cu ușurință” 3,6 miliarde RON (720 milioane EUR), comparativ cu un preț de pornire de 2,5 miliarde RON, Eduard Lovin, vicepreședinte al autorității de reglementare a pieței comunicațiilor ( ANCOM), estimat într-o conferință online.
    La începutul lunii februarie a acestui an, ANCOM a anunțat, în planul său de acțiune pentru 2021, că va adopta anul acesta o decizie privind organizarea procedurii de selecție pentru acordarea drepturilor de utilizare a spectrului radio disponibil pentru implementarea noilor tehnologii (5G) .

    La 29 ianuarie 2020, Comisia Europeană (CE) a aprobat un set comun de instrumente care cuprind măsuri de atenuare convenite de statele membre pentru a aborda riscurile de securitate asociate cu introducerea tehnologiei 5G, a cincea generație de rețele mobile.

    Parlamentarii români așteptau decizia CE, astfel încât să poată modifica legislația națională în consecință înainte de licitațiile 5G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...