Fata Lianei Stanciu a învins cancerul acum 16 ani! Cum se mai simte și cum arată Teodora

În urmă cu 16 ani, fiica Lianei Stanciu și a lui Miță de la Bere Gratis ducea o luptă grea cu cancerul, pe care a și câștigat-o în cele din urmă! Teodora are acum 17 ani și este mândria părinților ei.

În 2007, Liana Stanciu şi solistul trupei Bere Gratis, Mihai (Mitză) Georgescu, aflau îngroziţi că fetiţa lor în vârstă de aproape doi ani are cancer. După o luptă grea pentru strângere de fonduri, fetița a ajuns la o clinică din Austria și s-a întors acasă victorioasă.

Acum, Teodora este o adolescentă superbă, în vârstă de 17 ani, care își uimește părinții cu bunătatea și dragostea pentru oameni.

Mă surprinde în fiecare zi cu lucrurile bune pe care le găseşte chiar şi în oamenii care, poate, nu au gânduri bune.

Întotdeauna găseşte o scuză când cineva e neplăcut, are câte o vorbă bună pentru cineva care a trecut printr-o situaţie neplăcută… Sper să nu îşi piardă această bunătate şi nevoia de a îi ajuta pe ceilalţi. În rest, îmi doresc să fie fericită„, a declarat Liana Stanciu pentru libertateapentrufemei.ro.

Liana Stanciu nu vrea sub nici o formă să intervină în viitorul Teodorei și o lasă să-și ia singură deciziile.

Nu pot şi nici nu vreau să fac astfel de exerciţii. Îl las pe Dumnezeu să decidă. Cred cu tărie că dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă îi spui despre ce ai face tu în viitor„, a mai spus Liana.

Anul trecut, Liana Stanciu a povestit despre cum e viața ei cu o adolescentă acasă. „Ne certăm, ne împăcăm, ne iubim, ne certăm iar, ne strigăm: Nu te mai suport!, Ba eu!, după care ne luăm în braţe: Am greşit! Am spus o prostie!, Şi eu! Te iubesc!, Şi eu! Pa!. Teodora e mare acum şi are propriile-i păreri.

Citeşte, se informează, e într-o gaşcă de copii care cred că România trebuie schimbată din interior. Face engleză la nivel de excelenţă, la 16 ani dă nivelul Advanced. Mai face şi spaniolă, şi un pic de franceză. Probabil că o să meargă pe limbi străine, ca mine, eu fiind de principiul că orice meserie de pe lumea asta ai face, te ajută imens să ştii şi limbi străine’, spunea Liana Stanciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...