Fata lui Adrian Enache se iubește cu fiul lui Sorin Ovidiu Vântu! Ce părere are artistul

Fata lui Adrian Enache, Diana, în vârstă de 24 de ani, se iubește, de patru ani, cu Ionuț, fiul lui Sorin Ovidiu Vântu. Povestea lor de dragoste a fost dezvăluită recent, iar Adrian Enache este încântat de alegerea fiicei lui. Totuși, cei doi nu locuiesc împreună!

Adrian Enache, un tată protector și grijuliu, a declarat că iubitul fiicei sale este o persoană plăcută și nu îl deranjează ideea de a se înrudi cândva cu Sorin Ovidiu Vântu.

„Nu am comentat, nu-mi plac bârfele. Nu mă bag în astea, că se interpretează. Important ca Diana să fie fericită și este. Eu îl cunosc, dar nu mă amestec în viața lor. Mie îmi place băiatul, dar nu trebuie să-mi placă mie.

Normal că-l cunosc. Nu-s legați prin placentă. Nu mai e ca pe vremuri, acum totul e modern. Nu locuiesc împreună. În astfel de cazuri, se consumă relația prea repede. Iar când vrei să faci pasul următor, nu mai ai ce, se trezesc deja plictisiți’, a declarat Adrian Enache, potrivit Playtech.

Ce spune Diana Enache despre relația cu fiul lui SOV

Diana Enache nu se grăbește în ceea ce privește un posibil mariaj și crede cu tărie că toate trebuie să se întâmple la timpul lor.

Da, am o relație serioasă și ne înțelegem foarte bine. Tata și iubitul meu sunt prieteni, se înțeleg foarte bine. Nu mă pot cere singură în căsătorie, nu am niciun inel. Ca orice femeie mă gândesc, dar toate se întâmplă când trebuie.

Sunt oameni care stau într-o relație zece ani, apoi se căsătoresc și divorțează după două luni. Și oameni care se cunosc și după patru luni s-au căsătorit, au copii și sunt și acum împreună. E vorba de alegeri’, a declarat Diana Enache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...