Fata lui Gigi Becali s-a apucat de construit blocuri în Pipera. Cum va arăta ansamblul rezidențial

Teodora Becali, fiica patronului echipei de fotbal FCSB, coordonează, împreună cu soțul său, lucrările unui nou ansamblu rezidențial de lux, în Pipera.

Construcția noului ansamblu rezidențial, care se vrea unul de cinci stele, este direct coordonată de ginerele lui Gigi Becali, Mihai Teodor Mincu, și de fiica mai mare a lui Becali, Teodora, în vârstă de 26 de ani.

”Am început proiecte imobiliare și cu prima fată și cu a doua. După aceea ne vom extinde foarte mult, vom face imobiliare de sute de milioane de euro. Aveam planuri și înainte, dar acum piața a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e și atunci, dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem. Dar ei fac, eu doar îi consiliez. Eu am firma Becali Imobiliare prin care se vând apartamentele, răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, nu-i păcălește nimeni”, a spus Becali pentru wowbizz.ro.

Lucrările vor fi gata în septembrie 2022

Lucrările au demarat deja și vor fi gata în septembrie 2022. Proiectul include două blocuri de câte 98 de apartamente, care vor fi vândute prin noua agenție Becali Imobiliare. Prima fază ar trebui finalizată în septembrie 2022, urmând ca alte două blocuri să fie ridicate un an mai târziu.

Prețul unui apartament de trei camere în complexul familiei Becali este de aproximativ 120.000 de euro, dar patronul de la FCSB nu-și face griji. ”Unele apartamente au fost deja vândute!”, a continuat Becali.

Patronul roș-albaștrilor a fost implicat, recent, într-un accident rutier, pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală. Becali se afla pe scaunul din dreapta în momentul impactului. Din fericire, acesta nu a fost rănit.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole