FC Botoșani – Rapid 0-2 | Giuleștenii, fără gol primit în șase etape (Video)

Publicat: 23 aug. 2021, 09:52, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
FC Botoșani - Rapid 0-2 | Giuleștenii, fără gol primit în șase etape (Video)

Rapid a obținut a treia victorie consecutivă în Liga I. Nou-promovata a învins-o și pe FC Botoșani și rămâne pe locul secund în clasament. Giuleștenii au învins-o pe FC Botoșani, cu 2-0, duminică seară, în deplasare, într-un meci din cadrul etapei a șasea.

În minutul 6 Mateus Barbosa a executat un corner, Racovițan a reluat cu capul, dar portarul oaspeților a respins.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a avut loc în minutul 31 Ongenda i-a pasat lui Roman, acesta a trimis pe poartă, dar Moldovan a avut o paradă de zile mari. La trei minute de la reluare, Roman l-a încercat pe Moldovan, cu un șut din unghi, dar portarul Rapidului a menținut poarta intactă și la acea fază. Oaspeții au replicat în minutul 55. Albu i-a pasat lui Belu-Iordache, iar acesta a trimis la distanță mică de poarta adversă.

Rapid a deschis scorul în minutul 84. Rareș Ilie a centrat în interiorul careului, iar Marzouk marcat cu o lovitură de cap. În prelungirile partidei, Alami a stabilit scorul final.

După șase etape, Rapid are un bilanț senzațional: cinci victorii, un egal și niciun gol primit. În urma acestei victorii, Rapid a acumulat 16 puncte și rămâne pe locul secund în clasament. Lider este CFR Cluj, cu 18 puncte. FC Botoșani se află pe poziția a treia, cu 13 puncte.

Au evoluat echipele:

FC Botoşani: Ed. Pap – Braun, Racoviţan, Şeroni (Chindriş ’46), Ţigănaşu – E. Papa, Ed. Florescu (Tîrcoveanu ’86), Ongenda – Mateus (Kage ’77), M. Roman (Jaja ’59), R. Fili (Petkovski ’60). Antrenor: Marius Croitoru.

Rapid: H. Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, D. Grigore, J. Morais – R. Moise (Alami ’69), Crepulja (Dandea ’89), Al. Albu – Pănoiu (Ilie ’46) – Ad. Bălan (Marzouk ’69), N. Carnat (Hlistei ’59). Antrenor: Mihai Iosif.