Femeia care a plasat bomba în atentatul din Istanbul a fost arestată

Femeia care este responsabilă de plasarea unei bombe în Istanbul, atentat în urma căruia șase persoane au murit, a fost arestată. 

Chiar înainte de a pleca la summitul G20 din Indonezia, președintele Erdogan a fost primul care a denunțat un ,,atac josnic”, iar primele indicii arătau că este vorba despre un atac terorist săvârșit de o femeie.

Tânăra femeie care este acuzată că a plasat o bombă și că a ucis șase oameni, iar 81 au fost răniți, a fost reținută în urmă cu puțin timp de polițiștii turci. Potrivit autorităților, femeia și-a recunoscut faptele.

Femeia de origine siriană a fost instruită de organizația PKK

La interogatoriu, femeia de origine siriană, Ahlam Albashir, le-a spus polițiștilor că a fost instruită ca ofițer special de informații din organizația PKK și că a intrat în Turcia din regiunea Afrin, aflată în nord-vestul Siriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...