Femeia și Duhul din lampa fermecată

Dacă tot e weekend, sper că plăcut pe la voi, dacă tot vrem să vorbim despre altfel de chestiuni decât astea cotidiene care ne cam bagă, ipotetic, sper că ipotetic vorbind, boala în oase, hai să povestim, azi, altcumva, ca între prieteni. Despre, să zicem, o femeie. Și despre o lampă fermecată.

O tipă se plimba pe plajă, căci, știm, femeilor le place asta, când, deodată, dă peste lampa fermecată. Asta șansă, maică! O ridică de pe nisip, moșmondește la ea şi apare Duhul. Tipa, încântată, îl întreabă dacă îi poate îndeplini trei dorinţe.

Duhul zice:

─ Nu, nu pot. Din cauza inflaţiei, din cauza veniturilor reduse în ţările lumii a treia, din cauza competiţiei globale, nu-ţi pot îndeplini decât o singură dorinţă. Deci, care ar fi aceea?

Tipa, fără ezitare, spune:

─ Vreau să fie pace în Orientul Mijlociu! Vezi harta asta? Vreau ca toate ţările astea să înceteze să se războiască! .

Duhul se uită la hartă şi exclamă:

─ Doamne Iisuse, femeie! Aceste ţări sunt în război de mii de ani! Sunt eu meseriaş, dar nu chiar atât de meseriaş! Nu cred că asta se poate face, aşa că pune-ţi, naibii, altă dorinţă!

Tipa se gândește un minut şi spune :

─ Ei bine, niciodată n-am fost în stare să găsesc bărbatul potrivit. Ştii tu, un bărbat care să fie atent şi amuzant. Care să mă iubească necondiționat. Căruia să-i placă să gătească şi să mă ajute la curăţenia casei, care să fie bun la pat, căruia să-i placă părinţii mei, care nu se uită la emisiuni sportive, care nu bea petul de bere pe seară, care să fie credincios, care nu se uită la alte femei, care aduce banii acasă, care… Înțelegi tu. Asta îmi doresc. Un partener de suflet!

Duhul din lampa fermecată se uită lung la femeie, oftează adânc şi spune:

─ Mai dă-mi să văd, dracului, încă o dată, harta aia!

De unde deducem că, uneori, femeia îl exasperează și pe Duhul din lampa fermecată. Sau nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...