Fiii vrăjitoarei Sidonia, suspectați de crimă, plasați în arest la domiciliu

Publicat: 13 mai 2024, 16:00, de Magda Marincovici, în Justitie , ? cititori
Fiii vrăjitoarei Sidonia, suspectați de crimă, plasați în arest la domiciliu

Vrăjitoarea Sidonia se poate bucura că fiii săi, acuzați că au ucis cu bestialitate un bărbat, au fost eliberați și se află în  arest la domiciliu.

Curtea de Apel Ploiești a dispus, luni,  punerea în libertate, sub măsura arestului la domiciliu, a celor trei autori ai infracțiunii de omor comis, în luna februarie, la Hotel Belmont.

Potrivit anunțului din 11 februarie al Insepctoratului de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița, ”în cursul nopţii de 10 spre 11 februarie 2024, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani din Târgovişte”.

Incidentul s-a declanșat într-o clădire anexă a hotelului Belmont din Padina.

După ce l-au înjunghiat pe bărbatul de 41 de ani, cei trei agresori, fiii vrăjitoarei Sidonia, au fugit cu o mașină.  Totuși, la scurt timp, presupușii criminali  fost prinşi de poliţişti.

La petrecere au fost prezenţi cântăreţii Alex Velea, Antonia şi Alina Eremia.

Decizia Curții de Apel Ploiești este definitivă și cei trei au interdicția de a lua legătura cu martorii din dosar.