Final de carieră pentru Cristiano Ronaldo? Pedeapsa pe care a primit-o portughezul

Marele fotbalist Cristiano Ronaldo s-ar putea să se afle la finalul carierei.  Lusitanul are probleme mari la Manchester United, unde a fost exclus din lot și a fost amendat drastic.

Cristiano a fost exclus din lotul lui Manchester United pentru meciul cu Chelsea de sâmbătă. Portughezul a fost amendat cu salariul pe două săptămâni, 720.000 de lire sterline.

Este cel mai probabil un final dur de poveste pentru Cristiano Ronaldo la Manchester United. Tabloidul britanic The Sun anunță că meciul de miercuri, cu Tottenham (2-0), când a refuzat să intre în teren pe final, ,,a fost foarte probabil ultimul” în care s-a aflat în lotul ,,diavolilor”.

Antrenorul de la Manchester United, Erik ten Hag, ar fi dorit să-l introducă pe Cristiano Ronaldo pe teren pentru ultimele minute ale jocului cu Tottenham, dar portughezul a refuzat categoric, iar la câteva zeci de secunde distanță, fotbalistul a părăsit terenul și s-a îndreptat către ieșirea din stadion.

Cristiano Ronaldo nu se mai antrenează cu prima echipă a lui Manchester United

Din cauză că nu face parte din lotul pentru meciul cu Chealsea, Cristiano Ronaldo nu se va antrena cu prima echipă a lui Manchester United la următoarele ședințe de pregătire. În schimb, acesta va avea posibilitatea să se antreneze singur sau cu echipa a doua a lui Manchester United.

Acum, Cristiano Ronaldo se află în cea mai delicată situație a carierei de fotbalist, iar problemele vin la câteva luni după ce portughezul a cerut să plece de la Manchester United, dar clubul s-a opus categoric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...