Finul lui Bădălău, Mina „Scheletu” a trecut Prefectura Giurgiu sub controlul… pensionarilor din Miliție

Prin intrarea PSD la guvernare, dar și în urma trocului politic, s-a ajuns ca PSD să impună prefect la Giurgiu. Numai că omul PSD este prefect doar în acte, pentru că, în realitate, instituția este condusă câțiva pensionari din Poliție, foști milițieni, impuși de un personaj controversat din Giurgiu.

Cei trei „zmei” pensionari din Poliției, sfetnicii de taină prefectei PSD de Giurgiu

La sfârșitul lunii ianuarie 2022, președintele PSD Giurgiu, Marian Mina ”Scheletu”-finul baronului Niculae Bădălău, și-a impus noul prefect de Giurgiu în persoana Florentinei Stănculescu. Dar, imediat după instalarea acesteia în funcția de prefect al județului Giurgiu, Mina ”Scheletu” a impus acesteia trei consilieri extrem de controversați.

Este vorba de trei pensionari din Ministerul de Interne care, fiecare, este cunoscut în Giurgiu ca un cal breaz. Astfel, cei trei zmei din Poliție impuși de Mina ”Scheletu” în spatele prefectei Florentina Stănculescu pe post de consilieri sunt: Gogu Moțan, Stelică Panait și Ion Dragomir. ”Vedeta” celor trei este Gogu Moțan, care până în 1989 era spaima femeilor care făceau avorturi, are o pensie de 6.500 de lei, dar mai primește 10.000 de lei de la Prefectura Giurgiu și mai ”ciupește” și 1.770 de lei ca membru ATOP.

Dar, cel mai ”șmecher” pensionar MAI de la Prefectura Giurgiu este Stelică Panait care o pensie de 8.840 de lei. Al treilea consilier impus de prefectei Florentina Stănculescu de Mina ”Scheletu” este Ion Dragomir a cărui pensie MAI este de 7.500 de lei.

Subprefectul Brăgaru, credit de 860.000 de euro   

Însă, nu trebuie omis faptul că subprefectul de Giurgiu este tot un controversat pensionar din MAI. Este vorba de Mirel Dragoș Brăgaru, care pe lângă pensia de 7.700 de lei, acesta mai încasează încă 10.000 de lei ca subprefect, dar și de un ”supliment” de 1.166 de lei ca membru ATOP.

Însă, surprinzător, Mirel Brăgaru ca subprefect a beneficiat lunar și de o normă de hrană de 1.070 de lei ca orice polițist activ, ceea ce ar trebui să dea de gândit celor de la ANI. Oarecum suprinzător, Mirel Brăgaru are două credite, dintre care unul, atenție, de 3.880.880 de lei, adică de circa 860.000 de euro, luat în 2017 și scadent în 2031.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...