Finul lui Zetea, Cosmin Butuza -„Tricoaie”, a aterizat la Ariile Protejate

În urma intrării la guvernare a PSD au început să revină în administrația centrală și personaje controversate care au fost „vedete” în guvernarea Dragnea.

Butuza: „Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre”

Unul dintre cei care au făcut furori prin gafa comisă în era PSD-Dragnea este Cosmin-Răzvan Butuza, finul baronului PSD de Maramureș, Gabriel Zetea, fost secretar de stat îm Ministerul Tineretului și Sportului.

Acum, acesta a fost numit, pe data de 1 aprilie 2022,de către premierul Nicolae Ciucă în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate. Cât timp a fost la MTS, Butuza s-a „remarcat” prin gafa făcută într-o conferință de presă ținută la Federația Române de Șah când a folosit cuvântul ”tricoaie” în loc de tricouri: „Să arătăm și străinilor că suntem români, că ne mândrim cu Centenarul. Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre”.

După ce a pus, în 2018, Centenarul pe ”tricoaiele noastre”, finul baronului PSD de Maramureș Gabriel Zetea a ajuns să în conducerea Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate. De la Sport la Arii Protejate e ca și cum ai pune un șofer de camion să piloteze un supersonic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...