Finul lui Zetea, Cosmin Butuza -„Tricoaie”, a aterizat la Ariile Protejate

Publicat: 04 apr. 2022, 12:52, de Ion Teleanu, în News , ? cititori
Finul lui Zetea, Cosmin Butuza -„Tricoaie”, a aterizat la Ariile Protejate
Gabriel Zetea si Cosmin Butuza

În urma intrării la guvernare a PSD au început să revină în administrația centrală și personaje controversate care au fost „vedete” în guvernarea Dragnea.

Butuza: „Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre”

Unul dintre cei care au făcut furori prin gafa comisă în era PSD-Dragnea este Cosmin-Răzvan Butuza, finul baronului PSD de Maramureș, Gabriel Zetea, fost secretar de stat îm Ministerul Tineretului și Sportului.

Acum, acesta a fost numit, pe data de 1 aprilie 2022,de către premierul Nicolae Ciucă în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate. Cât timp a fost la MTS, Butuza s-a „remarcat” prin gafa făcută într-o conferință de presă ținută la Federația Române de Șah când a folosit cuvântul ”tricoaie” în loc de tricouri: „Să arătăm și străinilor că suntem români, că ne mândrim cu Centenarul. Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre”.

După ce a pus, în 2018, Centenarul pe ”tricoaiele noastre”, finul baronului PSD de Maramureș Gabriel Zetea a ajuns să în conducerea Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate. De la Sport la Arii Protejate e ca și cum ai pune un șofer de camion să piloteze un supersonic.