Firma unui fost lider PSD Ialomița, acuzată că nu-și plătește angajații, obține un contract de pază la CFR Constanța

Publicat: 13 mai 2024, 10:29, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Firma unui fost lider PSD Ialomița, acuzată că nu-și plătește angajații, obține un contract de pază la CFR Constanța

Firma Dragostal Titan Guard SRL, condusă de un fost lider PSD din Ialomița, a fost declarată câștigătoare a unui contract de servicii de pază la CFR Constanța. Această firmă a fost adesea criticată pentru neplata angajaților și falimentarea mai multor societăți de pază.

Contractul în valoare de 722.233,5 de lei, fără TVA, a fost atribuit pentru servicii de pază la Stația Călărași Sud, conform Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR SA. Firma este deținută de Dragos Cătălin Slăniceanu și administrată de Florian Simion.

În trecut, firma a raportat cifre de afaceri considerabile, dar a fost asociată cu probleme legate de plata angajaților. Mai multe instituții publice și locale au semnalat că agenții de pază de la această firmă nu și-au primit salariile, iar unele firme de pază anterioare conduse de Slăniceanu au falimentat, conform replicaonline.ro.

Această nu este prima dată când firma lui Slăniceanu obține contracte de pază la instituții publice importante, precum Spitalul Județean Craiova și Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța.