Florin Cîțu: Avem o creștere economică de 13,6% în trimestrul al doilea al anului (VIDEO)

Premierul Florin Cîţu a declarat marţi că a promis o revenire rapidă a economiei, iar această ţintă a fost atinsă, mulţumind românilor fără de care nu ar fi reuşit. El a precizat că Guvernarea României nu este afectată de campania internă din PNL.

V-am promis veşti extraordinare din economie. Creştere economică 13%. Sună bine, nu? Mai ales că economiile au suferit mari lovituri în aceşti ani. În 2020, pentru a salva economia, am propus o serie de măsuri precum IMM Invest, reeaşalonarea datoriilor, amânarea ratelor la bancă. Am promis că economia va avea o revenire rapidă, o revenire în V. Am lucrat din greu şi am reuşit. Vă mulţumesc vouă românilor. Nu aş fi reuşit fără voi”, a afirmat Cîţu, într-o declaraţie susţinută din biroul său de la Palatul Victoria.

13,6% e o cifră pe care trebuie să o reţinem pentru că atestă că ne-am făcut foarte bine treaba,. Anul trecut, ca ministru al Finanţelor, anul acesta ca premier. Guvernarea României nu e afectată de campania internă în PNL. Atunci când alţii aleg să distrugă, să minimalizeze, eu aleg să construiesc. Întâi investim şi după aceea rezultatele sunt împărţite tuturor românilor, nu pe criterii politice”, a continuat şeful Guvernului.

El a subliniat că antreprenorul este un erou.

De fiecare dată, când am promis, de fiecare dată am făcut. Vă promit că până în 2024 vom face toate reformele pe care ni le-am asumat. Va fi o provocare, dar e obiectivul meu. În concluzie, îmi doresc să rămâneţi alături de mine optimişti”, a conchis Florin Cîţu.

1 COMENTARIU

  1. Politica românească !
    Înainte de 1944, Partidul Comunist Român avea 4 lideri, dintre care 3 nu erau etnici români. În România, intelectualii nu s-au alăturat deloc partidului comunist. Partidul Comunist a fost un partid antinațional care a susținut comunismul internațional și ocuparea României de către URSS.
    Singurul intelectual veteran de calitate al partidului comunist român Lucretiu Patrascanu care a fost asasinat de Dej.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...