Florin Cîțu: Încă analizez situația politică în care ne aflăm

Premierul Florin Cîțu a declarat marți, după ședința de guvern, că încă analizează situația politică după ce miniștrii USR-PLUS și-au depus demisiile. „Dați-mi voie să analizez situația și când o să am un răspuns o să vin”, a spus Cîțu.

„Dați-mi voie să analizez situația și când o să am un răspuns o să vin. În momentul ăsta încă analizez situația politică în care ne aflăm”, a răspuns Florin Cîțu la întrebarea dacă a luat act de demisiile miniștrilor USR-PLUS.

Cîțu a mai zis că nu a luat încă o decizie dacă va demite secretarii de stat ai USR-PLUS și că mizează pe o guvernare de dreapta în România.

Întrebat dacă după discuția cu președintele Iohannis este posibil ca miniștii USR-PLUS să-și retragă demisiile, Cîțu a răspuns: „Bineînțeles că este posibil”.

1 COMENTARIU

  1. catule esti un cadavru si un criminal economic impreuna cu turnatorul isarescu.vei sfarsi ca dragnea.voi nu reprezentati pe nimeni populatia tarii nu va sustine.ati distrus tara si veti plati pentru asta.si tu si iohannis seful banditilor un cretin de cea mai joasa speta.pnl este distrus deja este la cosul de gunoi al istoriei acolo unde ii este locul.pnl=psd=grupari de crima organizata udmr grupare terorista dovedita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...