Florin Cîţu, mesaj pe Facebook Story, cu frânturi din mai multe melodii şi imagini cu el în New York în 2016: Can’ t stop me now

Premierul Florin Cîţu a postat, pe Facebook Story, frânturi din mai multe melodii şi patru imagini cu el în New York în 2016. ”Can’ t stop me now”, este mesajul transmis de premier.

Florin Cîţu a postat, pe Facebook Story, de unde postările dispar după 24 de ore, un mesaj cu frânturi din mai multe melodii şi patru imagini cu el în New York în 2016. Melodia The Score ”Can’ t stop me now” este primul mesaj transmis de premier. Urmează, alături de câte o fotografie, frânturi din melodiile Back în black a AC/ DC, Head like a hole a Nine Inch Nails şi The sound of silence de la Disturbed.

Un puternic mesaj

Postarea premierului pe Facebook vine în contextul scandalului legat de faptul că a condus sub influenţa alcooului când se afla în America, fiind reţinut pentru două zile şi nevoit să plătească o amendă de 1.000 de dolari.

De asemenea, este un puternic mesaj pentru Ludovic Orban care a declarat, joi seară, că nu a primit nici de la Florin Cîţu, nici de la serviciile de informaţii, datele legate de faptul că premierul a stat două zile în arest după ce a fost prins băut la volan, în Statele Unite. Orban declară că nu a fost sunat de premier nici după ce informaţia a fost făcută publică, potrivit Financial Intelligence.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole