Florin Cîțu neagă o eventuală demitere a ministrului Muncii

Fotoliul ministrului Muncii, Marius Budăi, nu este în pericol, susține liderul PNL, Florin Cîțu. Reacţia președintelui liberal vine în contextul în care surse politice citate de Antena 3 vehiculau faptul că se dorește remanierea ministrului, din cauza vehiculării unor declaraţii referitoare la creşterea pensiilor şi renegocierea procentului din PNRR alocat acestora.

Cîţu a declarat, luni, că nu a existat o asemena discuție la nivelul coaliţiei.

Pe noi ne interesează să implementăm PNRR-ul. Aşteptăm, avem 24 de jaloane care trebuie făcute până la 31 martie, două sunt importante la Ministerul Muncii. Cred că este important să stăm mai puţin la televizor, să muncim mai mult, pentru a avea mai mult randament”, a spus Cîţu.

Întrebat dacă este un mesaj pentru ministrul Muncii, Marius Budăi, Cîţu a spus: „Nu, în general, este un mesaj să muncim mai mult şi să vorbim mai puţin”, a spus el.

Întrebat dacă PNL este mulţumit de activitatea ministrului Budăi, Cîţu a spus: „Vom discuta, în coaliţie vom vedea ce spunem în coaliţie”.

Întrebat dacă el este mulţumit de activitatea ministrului Budăi, Cîţu a răspuns că își exprimă opiniile în interiorul coaliţiei, nu public.

Și urtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a transmis, săptămâna trecută, că nu s-a pus în discuţie schimbarea ministrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...