Florin Cîțu: Protestul de sâmbătă a fost unul cinic

Premierul Florin Cîțu a declarat că protestul anti-vaccin de sâmbătă a fost unul „cinic”, susținând că ceilalți români(cei care nu au participat la protest) cheltuie mai mulți bani pentru că unii sunt iresponsabili și ajung în spital.

Ne uităm acum și m-am uitat și la protestul de ieri, protest cinic, în ziua în care aveam cel mai mare număr de persoane vaccinate și vedem că avem multe explicații. Unul dintre ele este că avem un partid în România și avem o mișcare susținută și de partide care ar fi fost oarecum pro-europene care au un mesaj antivaccinare”, a declarat Florin Cîțu.

Premierul mai spune că este folosită și în țări europene metoda potrivit căreia restricțiile vizează mai mult persoanele nevaccinate.

Iresponsabilitatea unor oameni pică pe umerii celorlalți români. Ceilalți români cheltuie mai mulți bani pentru că unii sunt iresponsabili și ajung în spital. Vom aloca resursele necesare pentru ca toți cei care, din păcate, vor avea nevoie îngrijiri medicale să beneficieze de condiții cât mai bune. Sunt din ce în ce mai mui oameni care sunt vaccinați, care respectă regulile se uită la ceilalți și spun de ce să plătească ei”, a continuat Cîțu.

El le cere liderilor politici să se dezică de campaniile anti-vaccinare.

Câteva mii de oameni au protestat sâmbătă în Piața Universității și Piața Victoriei din București, după instituirea noilor restricții anti-Covid.

Citește și:

1 COMENTARIU

  1. Se pare că trebuie spus că testarea pozitivă pentru COVID nu este în sine o noutate. Mai ales dacă persoana respectivă a primit un vaccin, dacă doctorul Fauci nu moare din cauza COVID, întreaga pandemie nu mai este o poveste. Mențiunile despre aceasta ar trebui să fie relegate în știrile de știri. Pandemia covid-19 nu mai este interesantă.
    Sper că și Fauci va rămâne în viață. Dar dacă nu, atunci voi dori să citesc mai multe despre virus.
    Florin Cîțu este absent de la realitate și adevăr

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...