Florin Cîțu vrea ca USR să-i prezinte scuze publice

Liderul PNL, Florin Cîțu, susține că USR ar trebui să își pună cenușă în cap public și să admită greșeala de a vota alături de PSD și AUR la moțiunea de cenzură, iar apoi s-ar putea merge mai departe cu refacerea coaliției.

Pentru PNL este important să trecem peste această perioadă și când vorbim despre responsabilitate să ne asumăm public unele decizii pe care le-am luat, să ne asumăm ce am greșit și apoi putem merge mai departe. Trebuie să își asume public această greșeală”, a spus Florin Cîțu la finalul ședinței de Guvern.

Florin Cîțu, întrebat dacă va susține un Guvern minoritar USR

Florin Cîțu spus că este exclus ca PNL să susțină un guvern minoritar USR, precizând că majoritatea trebuie adunată în jurul partidului liberal.  

„Să nu trecem foarte ușor peste modul în care am ajuns astăzi aici. Aud foarte mult în spațiul public cuvântul „responsabilitate” aruncat foarte ușor de la cei care au votat sau au susținut moțiunea alături de AUR și PSD, de la cei care acum o lună de zile au luat ministrul sănătății, l-au scos din Guvern și au lăsat România fără ministru într-o perioadă dificilă. Este complicat să iei în serios acest cuvânt „responsabilitate””, a declarat Florin Cîțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...