Florin Piersic Jr. mărturisiri despre boala de care suferă

Florin Piersic Jr. mărturisiri despre boala de care suferă. Florin Piersic Jr. a dezvăluit că depresia este o constantă în viața sa, dar că încearcă să o transforme în altceva pentru a elibera „demonii“. 

„Depresia nu te părăsește, e ceva cu care te obișnuiești”, a mai spus actorul.

Întrebat la un post de televiziune de cât ori a fost în depresie, actorul a răspuns: „În fiecare zi din viața. Adică de când sunt conștient… Depresia e un cuvânt prea dur pentru un copil, dar un copil poate să fie supărat că i s-a stricat o jucărie…

Florin Piersic Jr. mărturisiri despre boala de care suferă 

Dar, de când mă știu, de când sunt conștient și de când fac acțiuni care să ducă undeva, să am un proiect, nu să-mi construiesc o mașinuță din lego, în fiecare zi au fost momente. Depresia nu te părăsește, e ceva care te obișnuiești. Sunt zile în care îi faci față și este doar un fel de haină care te zgârie, dar te-ai obișnuit cu tot disconfortul ăsta, și alte zile în care îi cresc țepi și te zgârie foarte nasol“.

Acesta a mai spus că depresia poate fi „acută sau moale” și că în vremurile noastre mai avem tendința de a ascunde adevăratele noastre stări, mai ales pe rețelele sociale, pretinzând că ne e bine.
Momente când recurge la anumite tactici Florin Piersic Jr
Florin Piersic Jr. a mai mărturisit că sunt momente când recurge la anumite tactici ca să gestioneze „demonii” depresiei: „Uneori îmi dau voie să arăt asta, dar într-un fel mai subtil. Cineva poate să creadă că eu fac o postare comică, dar, de fapt, sub ea se ascunde o furie, o depresie, pe care încerc să o transform în altceva.

E o manevră pe care o folosesc uneori ca să scot afară niște demoni”.

Ce boală este ca o luptă pentru Florin Piersic Jr

Se spune despre depresie că este boala secolului XXI. De această afecțiune nu a fost ocolit nici fiul lui Florin Piersic, Florin Piersic Jr., care a vorbit deschis despre subiect.

”Actorii sunt depresivi prin natură meseriei lor! E o chestiune pe care ți-o asumi din start dar nu ai de unde să știi ce va urmă pentru că ești puști în momentul ăla!”, spunea cândva celebrul actor, potrivit kanald.ro

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Florin Piersic Jr. a fost întrebat de câte ori a fost în depresie. El a răspuns că zilnic, conștient fiind de asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...