Florinel Coman şi Octavian Popescu, puși la zid de Gigi Becali: „Aleargă, băăă, Comane și tu la fel, Popescule, asta trebuie să faceți”

Florinel Coman şi Octavian Popescu au intrat în dizgrația lui Gigi Becali (64 de ani) din cauza evoluțiilor sub așteptări din ultimele meciuri ale celor doi jucători.

Finanțatorul echipei FCSB i-a vizitat în cantonament pe jucătorii de la FCSB înaintea meciului FCSB-UTA Arad, scor 2-1. După confrunatrea cu gruparea arădeană, omul de afaceri a vorbit despre vizita acestuia din cantonament.

I-am spus lui Coman, băi, Florinele, nu a fost nicio ofertă din America penmtru tine. 7 milioane, 5 milioane. Nu am avut ofertă clară pentru tine.

Măi, Tavi, măi, Florinele, cine crezi că te ia pe tine dacă alergi 4 kilometri pe repriză? Așa i-am spus și lui Tavi! Vrei ofertă? Uite cine o să plece primul. Cordea, pentru că joacă bine constant”

Ştii cine l-a transferat pe Man? Ce, Man era mare fotbalist? Nu, era constant. Nu a fost extraordinar. Eu i-am făcut piaţa, dar alerga mult, iar băiatul patronului de la Parma se uita pe statistici. Și vedea cât alerga el pe meci. Man de aia a plecat pe 11 mil de euro. Alerga 12 km pe meci, marca, dădea pasă de gol.

Aleargă, băăă, Comane și tu la fel, Popescule, asta trebuie să faceți. Lumea se uită pe statistici. Ia să vedem cât a alergat ăsta tot sezonul?„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...