FlyLili anulează toate zborurile de la Brașov până pe 3 august

Publicat: 10 iul. 2024, 16:31, de Vlad Stefan Orjan, în Transporturi , ? cititori
FlyLili anulează toate zborurile de la Brașov până pe 3 august

Compania aeriană FlyLili a anunțat anularea tuturor zborurilor de la și la Brașov până pe data de 3 august. Inițial, reluarea curselor era programată pentru 14 iulie, însă avionul destinat operării acestor zboruri nu este încă pregătit.

Pe 2 iulie, FlyLili a explicat că avionul se află la baza de la Craiova pentru a obține certificatul de operator aerian. Deși termenul inițial pentru reluarea zborurilor era 14 iulie, compania a informat că va fi necesară o prelungire până pe 3 august pentru finalizarea formalităților.

Într-un comunicat recent, FlyLili a transmis următoarele:

„Dragi pasageri, din păcate, suntem nevoiți să extindem perioada de anulare a zborurilor noastre până la data de 2 august 2024, inclusiv. Deși am depus toate eforturile necesare pentru a înregistra aeronava în AOC-ul nostru, avem nevoie de mai mult timp pentru a finaliza formalitățile. Zborurile programate pentru baza din Brașov sunt anulate până pe 2 august 2024. Pasagerii de pe zborurile anulate vor fi informați direct despre modificări și opțiunile disponibile. FlyLili continuă să depună eforturi considerabile pentru a minimiza impactul asupra dumneavoastră, pasagerii noștri. Pentru reprogramarea zborurilor sau rambursarea integrală, vă rugăm să completați formularul de pe site-ul nostru sau să contactați call-center-ul nostru. Zborurile publicate la vânzare începând cu 3 august vor fi operate conform programului stabilit. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create și vă mulțumim pentru înțelegerea și sprijinul dumneavoastră continuu.”

Această prelungire a perioadei de anulare a zborurilor aduce nemulțumire printre brașoveni și pasagerii afectați, care vor trebui să-și replanifice călătoriile sau să solicite rambursări. FlyLili asigură că face tot posibilul pentru a finaliza rapid formalitățile necesare și a relua zborurile conform programului stabilit.