Forty Management a cumpărat 3.000 de mp lângă fântâna Miorița

Dezvoltatorul imobiliar Forty Management a achiziționat un teren de aproximativ 3.000 mp, situat în Strada Tipografilor 2, într-o tranzacție evaluată la circa 7,2 milioane euro.

Terenul achzitionat recent de Forty Management este învecinat cu Gara Regală Băneasa, Muzeul Minovici și Muzeul de Artă Veche Apuseană, Parcul Herăstrău și Lacul Băneasa. Forty a organizat un concurs internațional pentru proiectare, câștigat de Sane Arhitecture – Paris, și a fost consiliat în acest proces de către una dintre cele mai mari companii de consultanță din lume, Savills UK.

În urmă acestui proces se așteaptă să rezulte construcţia a circa 30 de apartamente, potrivit informațiilor oferite de reprezentanții dezvoltatorului.

 „Am achiziționat un teren excepțional, într-o zona înconjurată de istoria frumoasă a Bucureștiului, dar care, din păcate, nu este valorificată la potențialul sau architectural. Intenția noastră este să construim un imobil sau două, cu destinație rezidențială, având o galerie de artă la parter. Țînând cont că în zona Fântânii Miorița va fi și viitoarea stație de metrou, o reconfigurare a spațiului urban se impune pentru a aduce și oamenii“, a declarat Lucian Azoitei, CEO Forty Management.

Clădiri verzi

Forty Management este câștigătorul 2017 Residential Development Award pentru Central District Cuza99, 2019 Mix-Use Development Award pentru Central District 4 Elements la Internațional Property Award – London, 2020 Residential Development România Award la Internațional Property Award London pentru Central District Viitorului 134, finalist at MIPIM Awards 2017 în Cannes cu Central District Cuza99, Most Sustainable “Green” Real Estate Developer acordat de The Times – Investing în Property și Best Developer în România acordat de Build Awards .

“Pentru noi este obligatoriu să dezvoltăm verde și sustenabil – toate clădirile noastre sunt certificate “Clădiri Verzi”,  iar în fiecare proiect am adus o premieră – Cuza99 are 800 mp jardiniere și pomi de 14m înălțime pe fațada, 4 Elemente are o pistă de alergare pe bloc, Viitorului 134 are acces la un teren de tenis și baschet în centrul orașului – și Central District Royal Suites va fi primul proiect imobiliar din București ce va avea o galerie de artă publică, fațade ventilate din panouri solare și o vedere neîntreruptă de 270 de grade pentru fiecare apartament”, adaugă Lucian Azoitei.

Forty Management este o companie de dezvoltare imobiliară, ce dezvoltă proiecte mixte sub brandul Central District. Compania are câteva dezvoltări rezidențiale finalizate (Central District Polona25, Central District Cuza99), alte 243 de apartamente în construcție (Central District 4 Elemente și Central District Viitorului 134) și 650 de apartamente în planul de dezvoltare imediat (Central District Lagoon City și Central District Royal Suites).

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole