Fosta senatoare USR, Florina Presadă, noua directoare a organizației ACCEPT

O fostă senatoare USR de București a devenit de ceva timp noua directoare a unui ONG care militează pentru homosexualism, lesbianism, bisexualism și trisexualism.

 ”Florina Presadă s-a dovedit a fi o aliată constantă a comunității LGBTQIA+ de-a lungul timpului”

Florina Presadă, fostă senatoare USR de București în perioada 2016-2022, a devenit noua directoare executivă a organizației ACCEPT. În cursul zilei de ieri acest ONG al activiștilor homosexualiști a transmis ieri un anunț în acest sens. „Începând din această toamnă, Florina Presadă a preluat rolul de directoare executivă a Asociației Accept. Îi mulțumim mult Teodorei Ion-Rotaru Roseti pentru cei 9 ani pe care i-a petrecut la ACCEPT și pentru toată munca depusă – de la voluntariat, la comunicare, la funcția de directoare executivă timp de 4 ani. Teodora ne-a ajutat să ne construim o direcție și o strategie, transformând asociația ACCEPT într-o organizație puternică, care să poată oferi sprijin comunității LGBTQIA+. Toate acestea au fost posibile prin munca de management, comunicare și advocacy pe care Teodora a depus-o neobosită de-a lungul timpului, inclusiv în momente critice pentru comunitatea LGBTQIA+ din România, precum referendumul din 2018. Acum îi urăm mult succes în noul rol de mamă. Florina Presadă s-a dovedit a fi o aliată constantă a comunității LGBTQIA+ de-a lungul timpului. Florina a luptat pentru drepturile persoanelor queer din România atât de la tribuna Parlamentului, în calitate de senatoare, cât și în stradă, la numeroase proteste și marșuri. Din decembrie 2021, Florina Presadă s-a alăturat echipei ACCEPT, în cadrul unui proiect ce urmărește accelerarea implementării deciziilor CEDO privind drepturile persoanelor LGBTQIA+ în România. În prezent coordonează echipa ACCEPT în toate demersurile și proiectele pe care le avem în derulare”, se precizează în anunț.

Florina Presadă: ”E o mare onoare și bucurie să fiu directoarea executivă a Asociației ACCEPT”

Imediat a venit și postarea fostei senatoare USR Florina Presadă prin care susține că „E o mare onoare și bucurie să fiu directoarea executivă a Asociației ACCEPT” și ”Rămânem împreună ca și până acum. Trebuie să facem din România un stat drept pentru toți cetățenii ei, iar pentru acest lucru este nevoie de fiecare dintre noi.”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...