Fostul europarlamentar Marian Zlotea, condamnat definitiv la 8 ani și 6 luni de închisoare: ce fapte a comis

Fostul europarlamentar Marian Zlotea a fost condamnat definitiv la 8 ani și 6 luni de închisoare. El este acuzat că pe vremea când conducea Autoritatea Sanitar Veterinară le-ar fi cerut subalternilor să finanțeze partidul din care făcea parte, pentru a își păstra locurile de muncă.

Fost lider PDL, Maria Zlotea, este judecat în acest dosar din 2015, iar prima hotărâre a fost pronunțată în 2018. Atunci, Zlotea a primit o pedeapsă de 2 ani de închisoare cu suspendare.

Conform Digi24, atunci, anchetatorii au făcut apel și au cerut creșterea pedepsei. Când l-au trimis în fața instanței, procurorii spuneau că între 2009 și 2010, Marian Zlotea le-ar fi cerut inspectorilor sanitar veterinari din București să contribuie cu câte trei mii de lei la finanțarea PDL, altfel riscau să își piardă locul de muncă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...