Fotbalistul Karim Gazzetta s-a aruncat de pe bloc și a murit, la 27 de ani

Fotbalistul Karim Gazzetta a murit, la 27 de ani, după ce s-a aruncat de pe un bloc. Până în acest moment nu se cunosc motivele pentru care tânărul a ales să-și pună capăt zilelor.

În 2022, fotbalistul s-a alăturat echipei bosniace HSK Zrinjski Mostar. Însă, s-a accidentat și din cauza aceasta a jucat o singură dată în Prima Ligă.

Decesul său a fost confirmat și de clubul la care a jucat mai mult timp, Servette. Cazul se află în atenția polițiștilor, care au demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Publicația Gazzetta relatează că a fost cândva considerat unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului elvețian. De-a lungul timpului, acesta a jucat pentru toate echipele naționale de tineret ale Elveției.Și-a început cariera la Servette și a mai jucat pentru Winterthur, Lausanne și Xamax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...