Gabi Balint, categoric cu privire la prima reprezentativă: „Nu mai înțeleg nimic din ce înseamnă echipa națională”

Fostul internațional român, Gabi Balint, s-a arătat dezamăgit de situația echipei naționale.

Fostul mare fotbalist a declarat că prima reprezentativă nu are același nucleu de jucători meci de meci.
Nu avem jucători care să se detașeze cumva de ceilalți jucători. Avem jucători pasibili de convocare, dar azi e în formă, mâine nu mai e. E greu să găsim 12-14 jucători pe care să ne bazăm. Asta e problema mare la echipa națională. Avem și valoare puțină. Daum nu cunoștea nimic despre fotbalul românesc, apoi ceilalți trei nu au avut experiență. E echipa națională, e diferit. Au antrenat puțin.

Echipa națională trebuie să aibă antrenor cu experiență, care să ajungă repede la o tactică adecvată. Rădoi a adus mai mult de 50 de jucători. Nu mai înțeleg nimic din ce înseamnă echipa națională. A fost atât circ cu Boloni. Acum zice Stoichiță că ne place continuitatea și vrem să câștigăm cu Edi. Foarte bine, dar de ce ai mai făcut circul ăla cu Boloni? Nu l-au vrut și au recurs la circul ăla ieftin”, a transmis Gabi Balint la Digi Sport.

Naționala de fotbal a României a surclasat, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei-Herțegovina, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. În ciuda victoriei, tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. În schimb, oaspeții au terminat pe prima poziţie și au promovat în Divizia A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole