Gabriela Firea anunță o nouă linie STB

Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, a anunțat astăzi înființarea liniei de autobuz 204 care va deservi nordul Capitalei.

Odată cu verificarea lucrărilor la drumul de acces în cartierul Greenfield, o prelungire a Aleei Teişani, Gabriela Firea a anunțat și că „începand de luni, 14 septembrie, locuitorii Greenfield vor avea la dispoziţie şi alternativa transportului în comun, fiind înfiinţată o linie nouă STB”.

Conform edilului, linia 204 va asigura legătura cartierului Greenfield cu terminalul intermodal Străuleşti, acolo unde există atât parcare cât și linie de metrou.

Mai exact, linia de autobuz 204 va funcţiona între Cartierul Greenfield și terminalul Străuleşti, pe Str. Teișani, DNCB (Șos. Odăii), Șos. București – Târgoviște, cu întoarcere pe Șos. București -Târgoviște, DNCB (Șos. Odăii).

1 COMENTARIU

  1. Nu are niciun suflet care să merite răscumpărarea … Gabriela Firea! Este probabil unul dintre acei oameni despre care nu vom auzi nimic, după acea data de 28.09.2020 ii spunem un frumos salut de Adio – PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...