Gabriela Firea: Legile sunt pentru proști, nu și pentru primari!

Gabriela Firea, spune că Nicușor Dan „permite unor medici străini să <evalueze> activitatea a două spitale bucureștene, chiar dacă proiectul a fost respins prin vot, democratic”.

Primarul <de dreapta> sfidează iar legea! Legile sunt pentru <proști>, nu și pentru primari ajunși în funcție prin minciună, furt și aranjamente oculte. Nicușor Dan permite unor medici străini să <evalueze> activitatea a două spitale bucureștene, chiar dacă proiectul a fost respins prin vot, democratic, de către consilierii generali.

Primarul <Promit salariu 1.400 de euro și apă caldă la toată lumea> calcă în picioare, abuziv, votul Consiliului General și a semnat o dispoziție prin care le permite medicilor străini să între în spitale și să-i <controleze> pe medicii români.

Chiar dacă îmbracă vizita sub forma unui workshop, a unei întâlniri de lucru, chiar Nicușor Dan a recunoscut în ședința Consiliului General că este, de fapt, o <evaluare>”, scrie Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse pe pagina sa de Facebook.

„Nicușor Dan nu a ales întâmplător Spitalul Colentina și Spitalul Sfânta Maria”

Gabriela Firea mai notează că are tot respectul pentru acești medici străini, mai ales că unul dintre ei este de naționalitate română. „Însă, acceptă să între într-un joc murdar. Nicușor Dan nu a ales întâmplator Spitalul Colentina și Spitalul Sfânta Maria pentru acest workshop.

Sunt singurele două spitale din subordinea Primăriei Capitalei unde urmează să construiască corpuri noi și să se facă investiții foarte mari. E clar pentru oricine știe sistemul medical ce scop poate avea o echipa de “evaluatori” străini în acest caz!”, remarcă Firea.

Ea mai adaugă că avem instituții care se ocupă de evaluarea spitalelor și suficienți specialiști, oameni cu experiență în alte state.

Spitalele sunt în subordinea Consiliului, iar primarul general trebuie să respecte legea

Ministrul mai spune că astfel de discuții se pot face mult mai transparent, cu participarea majorității medicilor din spitale: „Nu în Weekend, când spitalele lucrează la capacitate mai redusă. Bine, în cazul de față, nici managerii celor două spitale nu au detalii despre vizita echipe străine. Asta ca să vorbim de transparența clamată de Nicușor Dan.

Decizia primarului general de a trece peste hotărârea Consiliului General, hotărâre respinsă de PSD și PNL, este una flagrantă! Spitalele sunt în subordinea Consiliului, iar primarul general trebuie să respecte legea, nu să abuzeze de poziția sa și să dispună altfel decât a votat Consiliul General. E nevoie ca autoritățile competente să se autosesizeze și să acționeze în consecință”.

Gabriela Firea mai adaugă ceva la reacția sa de pe Facebook: „P.S.: Comunicatorii plătiți (ilegal, firește) din banii sponsorilor (ajunge legea și pe la ei, cât de curând!!) i-au scris deja lui Nicușor Dan reacția la acest mesaj: Firea e vinovată!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...