Gabriela Szabo a câștigat procesul cu Nicușor Dan și își reia funcția de Director General al CSM București

Fosta campioană mondială şi olimpică la atletism, Gabriela Szabo își reia funcţia de director general al Clubului Sportiv Municipal Bucureşti. Anunțul a fost făcut de sportivă pe contul său de instagram.

Tribunalul Bucureşti a anulat detaşarea emisă de primarul Capitalei, Nicuşor Dan, şi a decis reîncadrarea sportivei în funcția de director. În urma procesului pierdut, Nicușor Dan va fi nevoit să plătească Gabrielei Szabo suma de 10.000 lei, cu titlu de daune morale, dar şi  cheltuielile de judecată, în valoare de 3500 lei.

„Cred cu tărie că actul de justiție se face numai de către instanțele de judecată. Cred în dreptul fiecărui om la prezumtia de nevinovăție, la demnitate și onoare. Sunt profund recunoscătoare tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă.” a transmis Gabriela Szabo.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a sesizat DNA pentru nereguli depistate la Clubul Sportiv Municipal. La acel moment, acesta susținea că: ”O parte consistentă din suma totală achitată personalului administrativ, respectiv 190.965 de lei, a fost încasată în mai multe tranșe de directorul general al CSM, Gabriela Szabo”.

Edilul susținea, la acel moment că ar fi vorba despre acordarea de prime în valoare de peste un miliard de lei unor angajați care nu aveau dreptul la acești bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...