George Clooney și viața de familie în lockdown. Cum a fost pentru celebrul actor să fie „părinte full-time”

Publicat: 27 feb. 2021, 07:00, de Andreea Borcilă, în LIFESTYLE , ? cititori
George Clooney și viața de familie în lockdown. Cum a fost pentru celebrul actor să fie „părinte full-time”

În lockdown, actorul George Clooney a stat acasă alături de soția sa, Amal, și de cei doi gemeni în vârstă de patru ani, Alexander și Ella. Vedeta a povestit, într-un interviu, cum a fost să lase deoparte, pentru moment, meseria de actor și să o îmbrace pe cea de „părinte full-time”.

„Le-am luat ca pe un hobby cele două, trei ture de rufe puse la spălat zilnic, plus farfurii de spălat aproape toată ziua”, a explicat actorul, scrie Daily Mail.

Este cunoscut faptul că de peste 10 ani, George Clooney se tunde singur. La fel a făcut și în perioada de lockdown:

„L-am tuns pe fiul meu, m-am tuns și pe mine personal, însă nu m-am atins de părul fetei mele. Cred că aș avea mari probleme dacă aș face asta. Soția mea m-ar ucide dacă i-aș atinge părul fetei care este superb și foarte lung”, a glumit actorul.

Cum s-au cunoscut George și Amal Clooney

Totul s-a întâmplat în anul 2013, în Italia. Amal, avocată britanică de origine libaneză specializată pe drepturile omului, a luat parte la o cină organizată în casa actorului. În acea seară s-au împrietenit, apoi au urmat să corespondeze câteva luni prin e-mail.

Într-un interviu pentru revista Vogue, Amal a povestit că avea deja 35 de ani când l-a cunoscut pe George Clooney și că renunțase de mult la ideea că își va întemeia vreodată o familie.

În 2015, cei doi s-au căsătorit la Veneția, urmând ceremoniei un lung șir de petreceri. Editorii de la Evening Standards au catalogat-o pe Amal drept cea mai influentă femeie din Londra.