George Simion, blocat la granița cu Republica Moldova. Vameșii spun că liderul AUR are interdicție

Liderul AUR George Simion a fost blocat, duminică, la granița cu Republica Moldova, în vama Leușeni. Lucrătorii vamali susțin că deputatul AUR are interdicție de a intra în Republica Moldova până în 2023.

Liderul AUR George Simion solicită ajutorul Ministerului Afacerilor Externe.

„Dacă trebuie, stau până în 2023 aici, ca să mi se permită accesul în Republica Moldova. Cer asistență diplomatică și aștept ca autoritățile de la Chișinău, Președinția și Ministerul Afacerilor Externe, să clarifice această situație și să înțeleagă că am tot dreptul să trec Prutul în calitate de parlamentar al României”, a declarat George Simion, copreședinte AUR.

Potrivit AUR, George Simion se deplasează spre Chișinău la invitația parlamentarilor Republicii Moldova din Comisia pentru integrare europeană. Simion intenționează să participe la funeraliile scriitorului Nicolae Dabija.

3 COMENTARII

  1. Românii sunt îngroziți de politicieni lor .
    „Nu am de gând să vorbesc despre o inteligenta specifică dar priviții in ochi pe acești mândri politicieni pe al lor nume George Simion, Ică Florică Calotă, Daniel Ghita, s.a.m.d.
    De ce românii sunt atât de speriați de ai lor politicieni? Oare pentru că ne distrug în fiecare zi libertatea și viitorul în toate modurile posibile?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...