George Tuță, despre declinul Sectorului 1. Vinovata, Clotilde Armand: „Cauza e nepriceperea din administrație”

Publicat: 29 mai 2024, 09:47, de Corina Oprea, în POLITICĂ , ? cititori
George Tuță, despre declinul Sectorului 1. Vinovata, Clotilde Armand: „Cauza e nepriceperea din administrație
George Tuță, despre declinul Sectorului 1. Vinovata, Clotilde Armand: „Cauza e nepriceperea din administrație"

George Tuță vine cu o nouă serie de critici la adresa lui Clotilde Armand, pe care o scoate acum vinovată de situația din Sectorul 1. Consideră că acesta a ajuns în declin în ultimii ani, în special în urma mandatului pe care l-a avut actualul primar.

George Tuță, acuzații dure pentru Clotilde Armand

George Tuță, candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 1, a vorbit despre problemele pe care le are această zonă a Capitalei. Consideră că, de când se află sub administrația lui Clotilde Armand, a decăzut semnificativ.

Deși înainte era considerat drept unul dintre cele mai dezvoltat sectoare și se bucura de recunoaștere excelentă, s-ar fi degradat complet în ultimii ani și ar fi afectat considerabil calitatea vieții locuitorilor. Candidatul spune că nu mai merită etalonul de „capitala Capitalei”, pentru că a stagnat și nu a mai evoluat cu nimic.

„Sectorul 1 era, până nu de mult, recunoscut ca și capitala Capitalei. Cum Bucureștiul e capitala României, în sectorul 1 aveai cele mai mari companii prezente, ai toate ambasadele, ai cele mai generoase monumente istorice, parcuri, ș.a.m.d. Lucrurile astea în ultima perioadă au stagnat și asta se vede din lipsa de investiții, din lipsa fondurilor europene atrase”, a spus candidatul pentru Gândul.

George Tuță a evidențiat că absența investițiilor și a fondurilor europene este un indiciu clar al unei administrații nepregătite să răspundă nevoilor actuale ale comunității. Potrivit lui, declinul sectorului poate fi atribuit unei gestionări ineficiente și lipsei de competență în administrație.

„Cauza e nepriceperea din administrație. Clotilde Armand a depus 40 de proiecte la Ministerul Dezvoltării pe fonduri europene, 28 au fost respinse pentru că au fost depuse prea târziu, iar 12 erau greșite și au fost respinse”, afirmă Tuță.

Candidatul la Primăria Sectorului 1 a discutat cu locuitorii, care s-au plâns de administrația lui Clotilde Armand. Acesta spune că au ajuns să se complacă și să accepte situația dificilă în care se află, chiar să treacă cu vederea față de faptul că zona este plină de șobolani și gunoaie.

„Locuitorii Sectorului 1 se simt batjocoriți de administrația Clotilde Armand. Au ajuns să nu mai ia în seamă gunoaiele și șobolanii, prezențe constante în viețile lor. Iar încercarea de a-i păcăli cu acțiuni electorale pe ultima sută de metri nu va reuși niciodată să șteargă patru ani de mizerie și dezinteres! Nu am nicio îndoială că, din 9 iunie, începem reclădirea Capitalei Capitalei!”, a scris candidatul pe rețelele de socializare.