George Tuță promite sporirea pazei în școli, după ce Clotilde Armand a redus drastic numărul de paznici în unitățile de învățământ: ”Este prioritatea zero pentru mine”

Publicat: 25 apr. 2024, 18:23, de Cezar Andrei, în POLITICĂ , ? cititori
George Tuță promite sporirea pazei în școli, după ce Clotilde Armand a redus drastic numărul de paznici în unitățile de învățământ: ”Este prioritatea zero pentru mine”
George Tuță promite sporirea pazei în școli, după ce Clotilde Armand a redus drastic numărul de paznici în unitățile de învățământ

George Tuță a lansat un nou atac la adresa actualului edil al Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză că tăiat paza din unitățile de învățământ fără să se gândească la consecințele acestei măsuri. Candidatul alianței PSD-PNL pentru fotoliul de primar al Sectorului 1 spune că unul dintre principalele sale obiective ca edil va fi sporirea pazei în școli.

”Doamna Armand a tăiat paza din școli! A lăsat un singur paznic, chiar și în școlile cu trei corpuri de clădire și minimum trei intrări. Este inacceptabil ca un mediu dedicat educației să fie sabotat de neglijența autorităților și a administrației locale. Este datoria noastră să oferim elevilor, profesorilor și părinților o școală în care să se simtă în siguranță. Școala într-un singur schimb e un program electoral. Este dorința mea ca părinte care știe ce are de făcut pentru ca toți copiii care învață în Sectorul 1 să fie respectați și să beneficieze de condiții de bună învățare.”, a transmis George Tuță într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

Citește și: George Tuță a arătat, pe viu, unde a dus proasta administrare a Sectorului 1

De asemenea, președintele PNL Sector 1, candidat din partea alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 1, a declarat că sporirea pazei în unitățile de învățământ reprezintă una dintre prioritățile sale ca primar.

”Care sunt prioritățile mele: în primul rând, mărirea număruluide paznici pentru a asigura siguranța în școli. O consider extrem de importantăpentru liniștea familiilor, pentru că, la urma urmei, mulți dintre noi sunt părinți, mulți dintre noi au copii la școală și în primul rând și-i doresc în siguranță. Iar lucrul acesta este prioritatea zero pentru mine ca responsabil de administrarea comunității”, a mai transmis Tuță într-un videoclip postat pe Facebook.

Citește și: Cum rezolvă George Tuță problema parcărilor din Sectorul 1