Gheorghe Dincă s-a pocăit și a primit noul botez în penitenciar

Gheorghe Dincă, supranumit „Monstrul din Caracal” s-a mântuit și a fost acceptat de o asociație penticostală. Ucigașul celor două adolescente din Caracal, și-a schimbat religia și s-a botezat în închisoare.

Anunțul potrivit căruia, ucigașul Alexandrei și Luizei s-a pocăit a fost făcut chiar de membrii asociației „Misiunea Family to Family”, condusă de omul de afaceri Mike Olari.

„Un lucru greu de crezut, dar nu imposibil pentru Dumnezeu! Deși el (Gheorghe Dincă, n.r.) ne-a cerut botezul în apă cu peste 6 luni în urmă, noi am tot ezitat, fiindcă doream să fim siguri că ceea ce facem este real și după voia Domnului.

Pe data de 19 Februarie când a avut loc un botez Nou Testamental în Penitenciarul din Craiova, a trebuit să cedăm și să-l primim și pe el, împreună cu alte 7 persoane în apa botezului. Nu am cedat din cauza insistențelor lui, fiindcă el, bazat pe cazul tâlharului de pe cruce, care nu a fost botezat și totuși Isus l-a primit în RAI, el a renunțat să mai insiste, dar schimbarea atitudinii lui și comportamentul lui, ne-au convins că Dumnezeu s-a atins de el, fapt care a produs nașterea din nou!

Împreuna cu un grup de 14 frați (slujitori și cântăreți) ne-am deplasat împreună în incinta Penitenciarului de Maximă Siguranță, unde Dumnezeu a primit încă 8 persoane în Împărăția Cerurilor! A fost un timp de vis, ceva unic, înălțător, binecuvântat, greu de descris”, a declarat Mike Olari.

Acesta a și făcut public un filmuleț în care, la un moment dat, Gheorghe Dincă citește de pe o foaie: „Am făcut și fapte cu care nu mă pot mândri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...