Cei mai ghinioniști câștigători la loto! Cum au pierdut 200 de milioane de euro într-o zi

De la extaz la agonie într-o zi! Doi tineri din Marea Britanie au câștigat 200 de milioane de euro la loto, dar nici nu au apucat să vadă cum arată pentru că sunt, fără doar și poate, cei mai ghinioniști câștigători la loto din lume!

În februarie 2021, Rachel Kennedy, o tânără din Hertfordshire, a primit o notificare prin care era anunţată că cele șapte numere ale sale la loterie erau câştigătoare. Alături de iubitul ei, Liam, tânăra a început să își planice toată viața.

Cuplul, care avea 19 și 21 de ani la acea vreme, jucase aceleași numere – 6, 12, 22, 29, 33, 6 și 11 – timp de cinci săptămâni la rând, înainte de a fi extrași în final la EuroMillions din 26 februarie.

 „L-am sunat pe iubitul meu Liam și pe mama cu video și nici nu le venea să creadă”, a precizat femeia, pentru The Sun.

Deşi numerele ei fuseseră extrase la jackpot, Rachel a fost devastată să constate că plata biletului de 2,50 lire sterline nu fusese acceptată, aşa că biletul nu mai era valabil, relatează Mirror.  

Se pare că toate problemele au plecat de la faptul că Rachel nu avusese de fapt suficiente fonduri în contul ei pentru a acoperi taxa de 2,50 lire sterline, conform sursei citate. În ciuda acestui fapt, Rachel a crezut că și-a asigurat jackpot-ul masiv, deoarece o eroare i-a trimis o notificare prin care îi spunea că este câștigătoare.

Am sunat la numărul crezând că am câștigat 182 de milioane de lire sterline și mi-au spus: Da, ai numerele potrivite, dar nu aveai fonduri suficiente în contul tău pentru plata biletului, așa că de fapt nu ai câştigat”, a relatat britanica.

Rachel, acum în vârstă de 21 de ani, a încetat de atunci să mai folosească aceleași numere, în condițiile în care acestea s-au dovedit până la urmă ghinioniste.

De fapt, am două seturi de numere pe care le folosesc. Unul dintre ele conţine zilele de naștere ale membrilor familiei și altele, dar cele care au fost câștigătoare au fost doar numere aleatorii pe care făcusem clic într-o zi și le folosisem de atunci. Nu vom continua să folosim acele numere acum, le-am schimbat deja”, a povestit cea mai ghinionistă câștigătoare de la loto, citată de click.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...