Gigi Becali jubilează! A primit vestea cea mare de la premierul Marcel Ciolacu

Publicat: 30 mai 2024, 15:04, de Andrei Ceausescu, în ACTUALITATE , ? cititori
Gigi Becali jubilează! A primit vestea cea mare de la premierul Marcel Ciolacu

Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB, a declarat joi că Guvernul României a modificat legislația pentru a simplifica închirierea stadionului Ghencea, deținut de Ministerul Apărării Naționale, potrivit Gazetei Sporturilor (GSP).

Becali a menționat că guvernul a decis ca ministrul Apărării să fie responsabil pentru deciziile de închiriere a stadionului, în locul reprezentanților Clubului Sportiv al Armatei (CSA Steaua), cu care patronul FCSB a avut numeroase conflicte juridice.

„Stadionul e rezolvat. Nu mai semnează colonelul de la CSA. Semnează ministrul, ca să nu mai facă ei figuri. Ciolacu a zis «Băi, ca să nu mai fie niște neica nimeni pe acolo și să mă fac de râs, ministrul va semna». Guvernul a decis. Gata! Ministrul semnează. Eu nu am nevoie de discuții și certuri și scandaluri. Eu joc în Ghencea doar dacă nu pot juca pe Arena Națională, care e principalul stadion. Și dacă mai câștigă și Gabriela Firea alegerile pentru Primărie, o să facem un trafic de influență (n.r- râde). Și vom juca doar acolo. Acum procurorii te pot lua de la declarația asta”, a spus Gigi Becali, citat de Gazeta Sporturilor.

Gigi Becali a împrumutat PSD cu 500.000 de euro pentru campania electorală

Gigi Becali a împrumutat PSD, condus de premierul Marcel Ciolacu, cu 500.000 de euro pentru campania electorală dedicată alegerilor europarlamentare, conform declarațiilor sale și confirmărilor ulterioare. Informația a fost confirmată de Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, pe 9 mai. Firea a explicat că împrumutul a fost realizat în conformitate cu legislația privind finanțarea campaniilor electorale.

„Nu m-a împrumutat pe mine, a împrumutat partidul, PSD național, prin notar public, în condițiile legii. Puteți să luați legătura cu doamna Elena Vlad – director economic PSD. Banii sunt pentru campania generală, împrumutul era pentru europarlamentare, nu pentru locale. La locale oricum sumele sunt mult mai mici, decât la europarlamentare”, a declarat Firea pentru Hotnews.ro.