Gigi Becali, nemulțumit nici când FCSB câștigă: „Vreau să dominăm adversarul, să fie mingea numai la noi”

Gigi Becali a declarat după meciul câştigat de FCSB în faţa echipei FC Argeş, că este îngrijorat de faptul că vicecampioana nu are siguranţa jocului şi nici posesie.

Dacă ne gândim la viitor, nu mai sunt fericit. Nu poți să fii fericit, n-ai cum, dacă nu joacă echipa. Am avut șuturi pe poartă, am meritat victoria, dar o echipă care conduce cu 2-1 nu poate să lege 4-5 pase… Nu avem posesia! Noi câștigăm din valoarea jucătorilor. Vreau să dominăm adversarul, să fie mingea numai la noi.
Te retragi, dar când primești mingea nu dai în ea, bufa-bufa, că ești Steaua (n.r.- FCSB), nu ești Târgoviște! Ce facem aici? I-am cerut explicații lui Dică. El spune că, pentru a avea posesia, trebuie să avem fundași centrali cu care să construim. Păi n-am avut niciodată. Apoi vine cu statistica, 61%, am avut atâtea șuturi, am dominat…

Nu la dominarea asta mă refer eu, ci la siguranță! Emoții poți să n-ai, chiar dacă e 2-1 până la final. Nu avem siguranța jocului. Cred că e una din cauze (n.r.- 30 de jucători folosiți în acest sezon). Sunt îngrijorat pentru că eu credeam că o să ne distrăm, să batem 4-0, 5-0, de aia am luat jucători și am dat bani mulți”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

FCSB a învins-o, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, pe FC Argeş, în etapa a 12-a a Superligii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole