Gigi Becali s-a încurcat la votare: ”Am anulat votul, am luat altul”

Publicat: 09 iun. 2024, 16:00, de Andrei Ceausescu, în ALEGERI , ? cititori
Gigi Becali s-a încurcat la votare: ”Am anulat votul, am luat altul”

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a mers să voteze la secția din Voluntari, acolo unde votează de obicei, însă a greșit buletinul de vot. A fost nevoie în acest fel să-și anuleze votul.

„Să votăm, ne facem datoria. Dacă nu votăm, face Coldea ce vrea. La primărie se votează, nu? La primărie votăm…să rămână așa, consecvență. La euro votăm schimbarea, să fie o țara ca aurul de strălucitoare”, a declarat Becali la intrarea în secția de votare.

În timpul procesului de votare, omul de afaceri s-a încurcat: „Da, prea mult, sunt oameni care se și încurcă…M-am încurcat că am pus pe AUR și era de fapt la primărie și am pus primar AUR. Eu am pus AUR. Am anulat votul, am luat altul. Votăm pentru o Românie care sa strălucească ca aurul”, a spus patronul FCSB, la postul România TV.

Judecătoria Buftea a dispus, în 2023, încetarea procesului penal împotriva lui Gigi Becali în dosarul în care patronul clubului FCSB a fost acuzat de săvârşirea infracţiunii de fraudă la vot, scria atunci Agerpres. Instanţa a constatat că fapta de care era acuzat Gigi Becali s-a prescris, în condiţiile în care dosarul a stat patru ani în sertarele procurorilor.