Gina Pistol a povestit despre partea nevăzută a meseriei de părinte: „Puţine ore dormite pe noapte…”

Publicat: 05 apr. 2021, 20:00, de Andreea Borcilă, în LIFESTYLE , ? cititori
Gina Pistol a povestit despre partea nevăzută a meseriei de părinte: „Puţine ore dormite pe noapte...”

Gina Pistol și Smiley au devenit proaspăt părinți în luna martie a acestui an. După nașterea fetiței lor Josephine Ana, cuplul s-a confruntat și cu partea nevăzută și firească a meseriei de părinte: nopți nedormite și telefoane date medicului în miez de noapte. Vedeta tv spune că se simte norocoasă pentru că Smiley îi oferă tot ajutorul de care are nevoie.

După multe zile de absenţă din Social Media, Gina şi-a făcut apariţia şi a povestit într-un scurt video despre trăirile ei ca mamă, scrie Click!.

„Faţa mea după ce am dormit cinci ore. Cinci ore legate, nenică. Am şi părul spălat, ce să mai zic, mă declar o femeie fericită. Deci, am specificat că am părul spălat pentru că acum nu mai pot să-l spăl aşa spontan. Să zic că fac dus şi îmi spăl şi părul. Nuu, nu nene, trebuie să fac programare. 

Pentru mine cel puţin primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfecta pe Instagram, n-am de gând să fac asta şi nu o voi face niciodată, pur şi simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine primele două săptămâni au fost groaznice. Nu îmi dădeam seama ce se întâmplă.

Tot ce citisem, tot ce mi s-a spus la spital, de către moaşe, de către asistente, am păşit în casă şi am uitat tot. E dureros când plânge şi nu ştii ce să îi faci să îi alini suferinţă şi să nu mai plângă aşa. Cumva toate lucrurile astea adunate aşa m-au epuizat fizic şi psihic. Puţine ore dormite pe noapte…”, a povestit pe Instagram, Gina Pistol.

„Dar.. Oricum mare noroc am cu Andrei pentru ca îmi este de mare ajutor şi se descurcă foarte bine, are darul ăsta de a rămâne calm şi liniştit în momentele în care eu nu sunt calmă şi liniştită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpuşoi. Iar dacă vorbesc aşa deschis despre trăirile mele, nu o fac pentru a mă plânge, ci pentru că sunt sinceră”, a mai continuat Gina. 

Citește și: