Giurgiu: Autoturism căzut în râul Argeș, la barajul Mihăilești

Pompierii giurgiuveni au intervenit urgent duminică după-amiază, când un autoturism a căzut în Argeș, la barajul de la Mihăilești. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime.

La apelul primit la 112 au răspuns pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, care au ajuns rapid la fața locului cu o autospecială dotată cu accesorii specifice pentru salvare și un echipaj de scafandri. Ei au fost însoțiți de o unitate de terapie intensivă mobilă de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov, o ambulanță SAJ și Poliția.

În momentul în care echipajele au ajuns la locul evenimentului au constatat faptul că martorii au ancorat mașina cu o chingă pentru ca aceasta să nu se scufunde în totalitate. De asemenea, l-au găsit, la mal, pe conducătorul auto. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, conștient și cooperant, a fost preluat de unitatea de terapie intensivă mobilă și transportat la un spital din capitală.

Autoturismul a fost scos din apă cu ajutorul unui buldoexcavator, iar pompierilor le-au venit în ajutor și angajați ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole