Giurgiu: Explozie într-un bloc de garsoniere, în miez de noapte

Vineri noapte, în jurul orei 1, pompierii erau solicitați să intervină pe strada Vaporului din municipiul Giurgiu, acolo unde avusese loc o explozie într-o garsonieră situată la parterul unui bloc.

La fața locului s-au deplasat rapid pompierii de la Detașamentul Giurgiu, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD un echipaj CBRN și trei ambulanțe SAJ.

Aceștia au constatat faptul că în urma evenimentului un bărbat, în vârstă de 68 de ani, a suferit arsuri la nivelul capului și la picioare. Acesta era conștient, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital. Bărbatul era singur în locuință.

Echipajele de pompieri au evacuat 14 persoane de pe scara respectivă, dintre care doi copii. Nu au fost alte persoane rănite.

Concomitent cu acțiunea de evacuare și salvare a persoanelor, pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului în garsoniera respectivă. Flăcările nu s-au extins și la vecini.

După ancheta derulată la fața locului, pompierii au ajuns la concluzia că, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de o țigară fumată în apropierea sistemului de încălzire pe butelie, folosit în dormitor.

Explozia – urmată de incendiu – a afectat grav garsoniera în care s-a produs, dar și casa scării și alte cinci locuințe învecinate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...