Giurgiu: Focuri de armă pentru prinderea unui bărbat, ce amenința cu sabia

Publicat: 08 ian. 2023, 22:26, de Corina Matei, în ACTUALITATE , ? cititori
Giurgiu: Focuri de armă pentru prinderea unui bărbat, ce amenința cu sabia

Polițiștii de la Mihăilești (jud. Giurgiu) au fost nevoiți să facă uz de armă pentru a imobiliza un bărbat ce amenințase un șofer cu sabia- dar și fosta cumnată – și distrusese capota unui alt autoturism. Pentru imobilizarea bărbatului a fost nevoie de intervenția luptătorilor Seriviciului Acțiuni Speciale.

Totul s-a întâmplat duminică seară, când un bărbat din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, a sesizat Poliția că a fost amenințat cu o sabie de către un bărbat, aflat într-un autoturism.

Sesizarea verbală a fost urmată de o plângere scrisă, prin care Poliția orașului Mihăileşti era sesizată de către un bărbat de 63 de ani din localitate că un alt bărbat i-ar fi distrus capota autoturismului personal și l-ar fi amenințat cu moartea, cu o sabie.

În aceeași zi, o femeie de 40 de ani din orașul Mihăilești a sesizat, prin plângere scrisă, Poliția Mihăilești, că, în perioada 25 decembrie 2022 – 3 ianuarie a.c., a fost amenințată cu moartea, telefonic, de către fostul său cumnat, același bărbat care ar fi amenințat persoana de 63 de ani.

Polițiștii au identificat suspectul, un bărbat, de 42 de ani, din București.

În jurul orei 18.20, în timp ce acesta mergea cu autoturismul către locuința fostei cumnate, din orașul Mihăilești, a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, motiv pentru care luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au folosit arma din dotare trăgând mai multe focuri, atât în plan vertical, cât și asupra roților mașinii.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, pentru cercetări.

În autoturismul acestuia au fost descoperite o sabie și un cuțit, care au fost ridicate de către polițiști, în vederea continuării cercetărilor – anunță Poliția Giurgiu.