Giurgiu: Persoane necunoscute au recoltat floarea-soarelui de pe un teren din Băneasa; se fac cercetări pentru furt

Poliţiştii fac cercetări pentru furt după ce persoane necunoscute au treierat o cultură de floarea-soarelui, pe o suprafaţă de două hectare, în localitatea Băneasa, judeţul Giurgiu.

”Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, reprezentant al unei societăţi comerciale, cu sediul în comuna Băneasa, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute au treierat cultura de floarea-soarelui, pe o suprafaţă de două hectare. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Băneasa, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, în perioada 21-26 august 2022, persoane necunoscute ar fi treierat o suprafaţă de două hectare şi ar fi sustras astfel aproximativ cinci mii de kilograme de floarea-soarelui”, se arată într-un comunicat transmis sâmbătă de IPJ Giurgiu.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs fapta şi identificării autorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole